Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestr 2012

Vážení přátelé

tak jsme poměrně tradičním způsobem zakončili letošní sezónu našeho klubu, jehož život se přirozeně prolíná s životem vsi.

Již před Ježíškem a pak mezi svátky jsme si zahráli v Jarošově v hale a sportovní sezónu pak zakončili tradičním silvestrovským mačem. Všechny tři zápasy (dva v hale a silvestrovský na našem hřišti) jsme postavili více méně stejně - domácí (SK Jatka) proti hostům (všem ostatním, kteří měli chuť si zahrát - zejména oba Rigové, blažejovští Vítečkové, v hale i Bohdan, na Silvestra pak Péťa Martínek). Pro historiky - za SK Jatka nastoupili v hale Aleš s Pájou Martínkovi, Hugo, můj syn Bedy a moje maličkost (v druhém zápase nás ještě posílil Bohdan a Štěpán Prinz. Na Silvestra pak v bráně odvedl skvělý výkon Štěpán Kahoun a v první půli nás posílil Jirka Pulpán. Naopak ve všech zápasech nám chyběl mladý Hugo, neboť si doléčoval zraněný kotník. Výsledky pak logicky nechávám nakonec, neboť jako domácí jsme vše prohráli. Na Silvestra jsme o poločase vyhrávali již 5:1, a tak jsme soupeřům půjčili Jirku Pulpána, což v souvislosti i s částečným pocitem uspokojení vedlo ke konečné prohře 6:10. Výsledek ale jistě nebyl nejpodstatnější, pocity ze sportovních výkonů byly totiž výtečné, vše jsme pak dopodrobna rozebrali v sauně s chladnou hlavou a po té se sklenicí vychlazeného piva analizovali u videa. Nakonec pak řádně zapili i jinými nápoji a zakončili půlnočním ohňostrojem na návsi. Vše je zdokumentováno na přiložených fotografiích. Tam vidíte, že na Silvestra jsme měli i poměrně slušné publikum, krásné slunečné počasí, jen povrch hřiště byl místy zcela zmrzlý, tedy tvrdý a zledovatělý, a místy jsme ho naopak rošlapali až do klouzavého bahýnka. Nikomu se ale nic nestalo, což byl malý zázrak.

Chci tedy touto cestou poděkovat všem aktivním i pasivním příznivcům našeho fotbalu. Těšíme se na sezónu nadcházející, kdy bychom rádi dále zdokonalili náš fotbalový stánek, opět uspořádali další, tedy V. ročník SK Jatka cupu a na něm třeba dosáhli i lepšího umístnění, což ale rozhodně není to nejdůležitější. Mějte se krásně. MB

 

Náhledy fotografií ze složky Silvestr 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář