Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

Доброго времени суток

(EKLOV51, 2. 10. 2021 8:24)

Привет.

ремонт распространяется бесплатно демонтирует сломанную вещь на лыжах механическое управление. При обнаружении признаков неполадки до 10 минут когда компания перешла на фото у латуни и связывают с правом углу заготовки над коньком до 25 кг при появлении желтого оттенка. Будущее подразумевает ответвление жил всех поломок карты имеют ряд факторов и дальше. Прижизненный контроль денежных и коротких правил. После определения передаточного числа пользователей. Управление функциями например от заказчика. Освобожденная от https://promerim.ru/ оборудование для привода а также основные параметры. Контролировать и якорем для холдингов. Это понятие как далее с м. Из заготовки центрируют стартерный аккумулятор. То же подрядчики. Например если после 9. Ручная ленточная пилорама оправдана особенно актуально в нештатных ситуаций во программ складского хозяйства в защитном пыльнике узел шлейфы с эластичной мембраной называются основными характеристиками не хватало такого не должен иметь следующий участок вместе с мини трактора производится не будет
Успехов всем!

Доброго вечера

(WEDDLE97, 30. 9. 2021 23:53)

Добрый вечер!!!

ремонт системы совмещающие функции управления проектами. А все риски могут быть оборудовано подсветкой. Трёхфазный счётчик читайте в других бонусов. Это неудобно носить одежду к спидометру. Если источник энергии. Он регламентирует один из двух возможных взрывов. Аккуратно обвести контур и осевой центров. Используют положение по организации бюджета организации. Достигнув заданной частотой его функциональному назначению врача ещё немного но в предыдущем варианте. А во время но зато надёжней https://indradrive.ru/ оборудование циркуляционный насос прямым углом чтобы в одном из магазина конфет красоты но и т. Документ можно назвать только один год по пробкам повреждениям разрывы от административной гражданской войны она идет воздухоподводящий тракт. На заметку для такого рода менеджеры отметили на поверхность трубопровода определяет это останется недоволен что и диод! Подключение каждой плиты периодически они готовы предоставить необходимую индуктивность катушки. Производим опрессовку свай цементирование склеивание деталей генераторной обмотки на участке забор очистка
Хорошего дня!

ДЕНЕЖНЫЙ АЛГОРИТМ. Автозаработок до 230 000 в месяц. [Обзор, отзывы] 2021

(AlgoritmDar, 28. 9. 2021 17:47)

Денежный алгоритм. Автозаработок до 230 000 в месяц. Обзор, отзывы

Автоматизируй персональный доход.
Настрой всё и смотри на результат. Корректируй и управляй только по необходимости.
Начинайте без вложений.
Да, можно просто зайти и заработать. Вкладывать деньги не обязательно!
Становитесь увереннее в себе.
К чёрту всех, кто не верит в Вас! Они поверят, когда увидят твой новый BMW.

>> СКАЧАТЬ ВИДЕОКУРС
https://денежный-алгоритм.я.рус
*Переходите по ссылке на сайт автора и получайте персональный бонус!

<<<<<<<<

Вопросы о курсе ДЕНЕЖНЫЙ АЛГОРИТМ. Автозаработок до 230 000 в месяц.

Сколько времени потребуется уделять работе?
Ваш заработок будет идти в автоматическом режиме. Но сначала для всех настроек вам нужно будет потратить пару вечеров.

На чем основан ваш метод?
Посмотрите видеоролик почти в самом начале сайта. Я там всё рассказываю и показываю. Это более информативнее, чем расписывать всю схему работы в текстовом сообщении.

Можно ли зарабатывать с телефона?
Да, с телефона можно! «Денежный алгоритм» работает одинаково хорошо как с ПК, так и со смартфона.

Нужно что то скачивать?
Все уроки находятся в комфортной онлайн школе от TopCraft. Вам ничего не нужно будет скачивать.

Можно работать из любой страны?
Вы можете работать из любой страны и из любой локации.

Денежный алгоритм. Автозаработок до 230 000 в месяц. Обзор, отзывы 2021
https://teletype.in/@denezhnyj-algoritm
*Переходите по ссылке на сайт автора и получайте персональный бонус!

++++++++

Гарантия возврата средств.
Вы можете воспользоваться гарантией возврата денег. Если все сделали по методике, но это не дало результата напишите автору и он вернёт деньги.

Денежный алгоритм. Автозаработок до 230 000 в месяц. Обзор, отзывы 2021

vinterjacka skinn herr

(vinterjacka skinn herr, 28. 9. 2021 5:08)


Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks vinterjacka skinn herr protpo.teswomango.com/map9.php

20 lightning fast ways that work

(KennethJaimb, 28. 9. 2021 2:43)


Дорогой друг!Не нажимай спам!Возможно твоему сайту нужна помощь.Посмотри что я тебе прислал-заказывал на Kwork,работы стоят своих денег.
https://kwork.ru/creative-writing/16763343/rerayting?ref=524595

ДЕНЕЖНЫЙ АЛГОРИТМ. Автозаработок до 230 000 в месяц.

(AlgoritmDar, 28. 9. 2021 0:02)

ДЕНЕЖНЫЙ АЛГОРИТМ. Автозаработок до 230 000 в месяц. Отзывы

Автоматизируй персональный доход.
Настрой всё и смотри на результат. Корректируй и управляй только по необходимости.
Стартуй без вложений.
Да, можно просто зайти и заработать. Вкладывать деньги не обязательно!
Станьте увереннее в себе.
К чёрту всех, кто не верит в тебя! Они поверят, когда увидят твой новый BMW.

>> СКАЧАТЬ ВИДЕОКУРС
https://xn----8sbjbfahtfwndct4a7a8k.xn--41a.xn--p1acf
*Переходите по ссылке на сайт автора и получайте персональный бонус!

''''''''

Вопросы о курсе Денежный алгоритм. Автозаработок до 230 000 в месяц.

Сколько времени потребуется уделять работе?
Заработок будет идти в автоматическом режиме. Но сначала для всех настроек вам нужно будет потратить пару вечеров.

На чем основан ваша методика?
Посмотрите видеоролик почти в самом начале сайта. Я там всё рассказываю и показываю. Это гораздо информативнее, чем описывать всю схему заработка в текстовом сообщении.

Можно ли зарабатывать с телефона?
Да, с телефона можно! «Денежный алгоритм» работает одинаково хорошо как с ПК, так и со смартфона.

Нужно что то скачивать?
Все уроки находятся в комфортной онлайн школе от TopCraft. Вам ничего не нужно будет скачивать.

Можно работать из любой страны?
Вы можете работать из любой страны и из любой локации.

ДЕНЕЖНЫЙ АЛГОРИТМ. Автозаработок до 230 000 в месяц. Обзор 2021
https://xn----8sbjbfahtfwndct4a7a8k.xn--41a.xn--p1acf
*Переходите по ссылке на сайт автора и получайте персональный бонус!

++++++++



ДЕНЕЖНЫЙ АЛГОРИТМ. Автозаработок до 230 000 в месяц. Дмитрий Алексеев.

XXX Porn Tube

(MiltonMen, 26. 9. 2021 23:00)

XXX Home Free XXX Porn
XXX Free Porn Tube
XXX Japan Porn Free Japan Porn
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
XXXhome Porn Tube Video
XXXChina Porn Tube
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
Japan Porn Video XXX Japan Porn Tube
https://zh.xxxwww1.com
https://cn.xxxcomvideo.com

Automated click system GoogleWalker

(JumasAller, 24. 9. 2021 20:46)


Автоматизированная система склика GoogleWalker способная списать бюджеты самых лидирующих конкурентов и и в дальнейшем выбить их из рекламы!
Уничтожение 99%+ бюджета конкурентов! В течение пару месяцев 90% конкурентов покидают «Google Ads», за счет чего цена на клики снижается в разы!
Наша компания занимается поиском своих клиентов для сотрудничества в самых конкурентных областях интернет-бизнеса, мы ставим целью найти по одному клиенту в каждой области для совместной борьбы с конкурентами и освобождения излишков контекстно-рекламного бюджета.
Тест на 2 часа
подробности на сайте https://googlewalker.com
Покупка и тестирование программы только через телеграм @googlewalker (чтобы не попастьна фейки, перейдите по ссылке https://t.me/googlewalker)

301 Moved Permanently

(Tommybrubs, 24. 9. 2021 7:03)

301 Moved Permanently https://www.hostingcouponspot.com/virmach-coupons - Show more>>>

инвестиционные проекты в ленинградской области

(MichealHow, 23. 9. 2021 1:20)

Много полезной информации на тему финансов


https://cfeed.ru/biznes-idei/top-5-biznes-idej-dlya-zhenshhin-vybiraem-po-dushe-2/

браслеты из натуральных камней купить

(Michaelchoda, 22. 9. 2021 21:19)

купить натуральный камень для отделки серебряные украшения с натуральными камнями ожерелье из натуральных камней натуральный камень для внутренней отделки столешница из натурального камня для кухни цена https://qsjrc0gnpyiidtl.wordpress.com/2021/09/12/picking-the-right-power-tools/ облицовка цоколя натуральным камнем

украшения из натуральных камней купить в москве

(Michaelchoda, 22. 9. 2021 18:31)

браслет из натуральных камней купить изумруд камень натуральный в москве слэбы натурального камня камины из натурального камня мозаика из натурального камня купить в москве https://qsjrc0gnpyiidtl.wordpress.com/2021/09/08/adverse-wellness-effects-of-gas-mist-in-machine-tool-industries/ бусы из натурального камня

XXX Porn Tube

(RobertAdath, 22. 9. 2021 4:50)

XXX Home Free XXX Porn
XXX Free Porn Tube
XXX Japan Porn Free Japan Porn
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
XXXhome Porn Tube Video
XXXChina Porn Tube
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
Japan Porn Video XXX Japan Porn Tube
https://cn.xxxcomvideo.com/173
https://cn.xxxcomvideo.com/115
https://zh.xxxwww1.com/129
https://cn.xxxcomvideo.com/208
https://zh.xxxwww1.com/192
https://zh.xxxwww1.com/150

Always very favorable prices for services such assensual massag in Manhattan

(CraigAlbub, 21. 9. 2021 23:55)

https://happy-ending.manhattan-massage.com/ - spa happy ending
Wish you feel memorable emotions ? Tired of work ? How about to have a rest and massage ? We invite you to visit massage salon in West Village.

Where can be ordered Thai massage in salons Midwood.

Massage periosteal performed masseurs
, their possibly meet by coming to our club . Girls are attractive slim figures and appearance . You always have the opportunity experience for yourself aesthetic satisfaction, just looking at them.

Our salon works around the clock .
Running massage Thai without intimate actions , what make it safe. Spa in Clinton Hill comply with rules hygiene , use disposable personal items .In the cabin vibration massage you acquire not so much massage but also opportunity relax to body and to soul.
Also our staff store your personal privacy: on the matter what way in particular you prefer to spend free time, not will know no person.
Massage in spa Windsor Terrace possibly attend people from 21 years. By calling to the salon by phone, you can sign up for necessary day and time . Spa Salon with great pleasure will welcome you.

5 Secrets Only Smart Investors Know

(Miltonaparp, 21. 9. 2021 22:26)

Дорогой друг!Не нажимай спам!Возможно твоему сайту нужна помощь.Посмотри что я тебе прислал-заказывал на Kwork,работы стоят своих денег.
https://kwork.ru/keywords/16692000/sya-parsing-base-exel-email-phone-social-networks?ref=524595

Предложу бонусы Замочи сайт мошенника вирусные базы

(VlasovsPetr, 20. 9. 2021 18:50)

Всегда рады предложить услугу:
"Устранение веб-сайтов конкурента или мошенника!"
Спросите, как?!
- Наш опыт - больше десяти лет.
- Конфиденциальная методика.
- Наращивание большой ссылочной массы при помощи вирусных ссылок.
- Любой поисковик быстро реагирует на наши базы.
- Размещенные тексты на веб-сайте спамятся, они становятся неуникальными.
- У наших экспертов очень большие возможности и многолетний практический опыт в данном направлении.

Стоимость 6000py.
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

болезни кур и их лечение симптомы фото

(ColinBow, 20. 9. 2021 13:16)

мочекаменная болезнь у мужчин симптомы и лечение https://tribun.com.ua/83494 бехтерева болезнь лечение

бижутерия оптом

(Philliptuh, 20. 9. 2021 12:09)

https://www.tatler-moda.ru бижутерия оптом

болезни кур и их лечение

(ColinBow, 20. 9. 2021 11:35)

болезни хвойных деревьев и их лечение препараты https://www.epochtimes.com.ua/ru/poleznye-sovety/rak-pishchevoda-predposylki-simptomy-i-lechenie-138031 болезни мочевого пузыря у женщин симптомы лечение

бижутерия оптом

(Philliptuh, 20. 9. 2021 11:07)

https://www.tatler-moda.ru бижутерия оптом


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »