Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohled za 9. ročníkem Jatka cupu

IX. ročník dopadl zdárně

       Rozbouřené emoce již utichly, tudíž nastal čas zhodnotit události 1. července 2017, jež nabídl velkou fotbalovou kvalitu a připravil půdu pro nadcházející jubileum.

       Překvapivě se letos dostavilo všech 8 pozvaných týmů (dokonce se díky nedorozumění objevil i devátý), tudíž jsme mohli podržet klasický systém turnaje - 2 skupiny po čtyřech a následně přímý souboj o umístnění. Bohužel se právě toto stalo propastí, která nás oddělila od bojů o nejcennější kovy. Los nám totiž moc nepřál a posadil nás mezi silné soupeře. 

1. SKUPINA

SK Jatka Mutyněves

SK Leštiči

Hospříz

FC Méďové

2. SKUPINA

Hasiči Blažejov

Kondoři Ratmírov

SKZ Radlice

Lesser Side FC

 

          Dopoledne jsme vstoupili do skupinových střetů úspěšně výhrou nad Hospřízí s rozdílem tří branek, navíc vychytanou nulou. Vyhlídky byly nadějné a touha po dvou bronzových medailích se opět podívat na samotný vrchol velká. Věděli jsme, že nás čeká nejspíše rozhodující zápas a kromě pohřešovaného Zelího vše vypadalo ideálně. Po krátké pauze tedy přišli na řadu Leštiči, tradičního účastníci finále, kteří se vždy prezentují obranou, na kterou nelze najít spolehlivou medicínu. Tlačili jsme, měli míč na noze, ale pak přišla chvíle nepozornosti a bomba od půlící čáry zapadající do brankové sítě. Ve zbylém čase se přes urputnou snahu nepodařilo vyrovnat. V ten moment bylo jasné, že oslavy titulu budou muset počkat na kulatý ročník a místo toho bylo třeba přesměrovat veškeré myšlenky k duelu s nejfotbalovějším týmem turnaje - FC Méďové. Velkou motivací pro vítězství se pro nás stal úspěch naších černých koní Lesser Side FC ve druhé skupině, kde si s předstihem zajistili boj o konečnou třetí příčku. Zápas to byl velmi podobný klání předchozímu, kdy jsme vstoupili do defenzivní role Leštičů a Méďové naopak zaujali naši pozici dobyvatelů pokutového území. Brzy jsme vsítili gól a po zbytek zápasu jsme dbali, aby náhodou soupeř nevyrovnal. Výsledek 1:0 pro nás znamenal setkání s Lesser Side FC, se kterými jsme v rámci přípravy sehráli přátelské utkání, tudíž bylo zřejmé, jakou taktiku bude třeba uplatnit. To se také vydařilo a po závěrečném hvizdu při skóre 4:1 jsme se mohli radovat z již tradičního třetího místa.

        Co se týče zbylého průběhu turnaje, SKZ Radlice opět prošli turnajem bez prohry a po napínavém finále, kde se rozhodovalo o vítězi doslova do posledních sekund, a penaltovém rozstřelu získali první místo. K výhře ještě jednou gratulujeme a je obdivuhodná, zejména kvůli faktu, že museli spojit své síly s protihráči z mančaftu, který přijel nenahlášen, aby měli dostatečný počet lidí. Jako nejkrizovější se ukázal souboj o předposlední místo mezi Hasiči Blažejov a Hospřízí, kdy oba týmy, především potom Hospřízští značně posílení alkoholem, se brali na ostří nože a sem tam padl i souboj z docela jiného sportu.

 

ZÁVĚREČNÉ UMÍSTNĚNÍ

  1. SKZ Radlice
  2. SK Leštiči
  3. SK Jatka Mutyněves
  4. Lesser Side FC
  5. Kondoři Ratmírov
  6. FC Méďové
  7. Hospříz
  8. Hasiči Blažejov

        Naštěstí se celý turnaj obešel bez výraznějších zranění, počasí bylo nádherně fotbalové a novinka v občerstvení - grilovaný hermelín se přes obavy organizátorů těšil značné oblibě, tudíž podtrženo sečteno lze letošní ročník hodnotit velice kladně.

        Příští rok nás na začátku letních prázdnin čeká X. ročník a doufám, že se organizátorům i hráčům ho podaří udělat opravdu speciálním. Budeme se těšit.

Sestava domácích

brankář - Václav Prinz

obrana - Jan Víteček st., Jan Víteček ml., Michal Bedrna

útok - Jiří Půlpán, Martin Bedrna, Štěpán Prinz, Vítek Hřava, Zelí (poslední zápas)

Ohlasy z jiných zdrojů

http://jindrichohradecky.denik.cz/fotbal_region/triumf-na-jatka-cupu-obhajily-radlice-20170705.html

http://www.skzradlice.estranky.cz/clanky/sezona-2017-zlata-parta.html

                                                                                  Martin Bedrna

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Recommendations: how to promote your skmutyneves.cz

(Latonyadox, 26. 3. 2018 2:26)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.