Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlédnutí za 13. ročníkem

23. 8. 2021

Jak je zvykem, přišel čas ohlédnout se za průběhem ročníku 2021. Po nejistotě, která nás provázela celé jaro, zda bude možné turnaj letos zorganizovat, se nám podařilo navázat na kvalitní obsazení předchozího roku. Účast si totiž zopakovaly všechny loňské týmy, pouze tým Tvoje máma se spojil s Lesserem. Toto uvolněné místo nahradil nováček SK Lomy, který sestavil náš bývalý výtečný útočník Aleš Martínek.

Mutyněves se probudila v sobotu 26. 06. 2020 do nevídaného ruchu. Kromě obvyklého množství posádek hráčů a fanoušků, které najížděli na parkoviště na louce za hřištěm, se do naší klidné vesnice vydalo nezanedbatelné množství fanoušků motosportu. Naše náves se totiž po celou dobu konání turnaje proměnila na dějiště Radouňské rallye. Mutyněves tedy od rána zažívala pravděpodobně první dopravní kolaps v historii a my si zatím pochvalovali, že letos nám přeje počasí a nebude při hraní přílišné vedro.

Navzdory komplikacím s rallye dorazily všechny týmy včas a my mohli ráno slavnostně turnaj zahájit. I přes mnohé poradní hlasy, které našeptávaly při losování rozpisu zápasů, jaká má být jejich posloupnost, se opět obsazení našich prvních zápasů stalo předmětem kritiky. Na začátek jsme totiž dostali, ve stylu losování týmů v posledním ročníku MOL cupu, dva silné soupeře Malý Ratmírov a Poslední šanci. S oběma jsme dokázali pouze remizovat a po dvou odehraných kolech měli, díky vyhraným pokutovým kopům, nepříliš přesvědčivé 4 body. Na další zápasy jsme si jasně vymezili role a začali sbírat vítězství. Během turnaje se objevilo jedno velké překvapení. Spojení 2 týmů, které v minulém roce obsadily poslední místa - Lesser Side a Tvoje máma, neslo nevídané ovoce. Nakonec situace dospěla do momentu, kdy jsme proti sobě stáli v souboji o první místo. My jsme bohužel tento zápas těžce nezvládli a outsider mohl slavit historický úspěch.

Celý turnaj proběhl letos v klidu, bez nutnosti vážnějšího zásahu rozhodčího či výjezdu sanitky. Děkujeme všem týmům za účast a za rok se budeme opět těšit!

Fotky z turnaje jsou k nahlédnutí k dispozici zde: https://skjatkamutyneves.rajce.idnes.cz/XIII._Turnaj_SK_Jatka_Mutyneves?

 

Náhledy fotografií ze složky SK JATKA CUPY

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář