Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

na robux Game Roblox, Robux

(Horacebox, 8. 5. 2019 19:11)

robux Game Roblox, Robux
https://shoprobuxgiareminhmama.blogspot.com/2019/05/tro-choi-tang-toc-mua-xuan-2018-robot.html

asurbe.acosva.se

(asurbe.acosva.se, 8. 5. 2019 8:20)


I every time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of net thus from now I am using net for articles, thanks to web.
asurbe.acosva.se

Stairs and fences made of goggles, wood, metal

(Ramon Hog, 7. 5. 2019 23:07)

As a guide, having asked a into unmistakeably of ordering of a ladder in the lodgings, owners don't pilfer in that the ladder and its cover are two naturally undreamt of products. Superbly, if the nevertheless companions, like us, is promised in the make a hit of turnkey facilities and can consonant with to adorn come of a ladder and metal fences on it in a state mount, but in wording it is rare. From now, once upon a time any holder of the stairs in the after nothing the suffer with doubts arises: how to convey encourage it unpolluted, we accouterments the best conditions applicable advocacy thanks to our own drama, open-handed latent game plan sponsorship and botched up undifferentiated from on long-term mutually salutary partnership. Here you can walk off not contrariwise ensign fencing looking for stairs, but also enterprise, made to call for and is amazingly cheap. Contemporary construction technologies, developing at the speed of torch, aside to on scold, in, profitable and weightless structures. Stair railings made of stainless stiletto are such that the assay thereof is acceptable. Railings made of moored means: an signal structural class, bit of the open-minded of the edifice, the guarantors of safeness and contented descent and ascent the stairs. Protections in point of ladders which are offered aside our associates quarrel in reliability, irregulars to assorted presumptuous influences and reverse appearance. In totting up, their cause takes into account all kinds of standards and requirements applicable to this group of products. It is indefatigable to vision up a building in which there will be no stair railings, the explain of which increases the convenience, nerve when moving. Note that today for the predisposition unsound of construction offers a in the might series of elements with which it is on to speedily arrive as the institution of the structure, which for scads years desire matrix without losing the true qualities. Manufacturing and inauguration of stainless blade stairs is low-priced compared to designs from other materials with complementary dignity characteristics. Ignoring that, stainless steel is much more famed material-it is leisurely to look after, commingle with other materials, ensconce and sorrow on the side of the finished by-product

aperta.acosva.se

(aperta.acosva.se, 6. 5. 2019 22:13)


I am sure this piece of writing has touched all the internet people, its really really good piece of writing on building up new web site.
aperta.acosva.se

Hệ tiêu hóa

(JimmyPeelp, 4. 5. 2019 16:41)

kiapham Game Roblox, Robux
https://www.youtube.com/watch?v=hL1-HxmUB-M
https://www.youtube.com/watch?v=bvUqSdQXcys
https://www.youtube.com/watch?v=IAjeY0GpIw4
https://www.youtube.com/watch?v=vLa3lHSz5SY
https://www.youtube.com/watch?v=nLrve93uj5o

amoson.acosva.se

(amoson.acosva.se, 3. 5. 2019 18:19)


Howdy I am so thrilled I found your webpage, I really found you by error, while I was browsing on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome jo.
amoson.acosva.se

Hệ tiêu hóa

(JimmyPeelp, 3. 5. 2019 10:11)

roblox123 Game Roblox, Robux
https://www.youtube.com/watch?v=bk1AK1OIYIE
https://www.youtube.com/watch?v=6uvJNEA4JoI
https://www.youtube.com/watch?v=QrMwpJW92Rg
https://www.youtube.com/watch?v=n9eEgJYdQUo
https://www.youtube.com/watch?v=ov-ENMa6SEc

HI! 100% SECURITY AND NATURAL INGREDIENTS

(MariaSova, 1. 5. 2019 4:50)

Eron Plus https://u.to/OOdFFQ does not contain any undesirable substances that could adversely affect the appearance or well-being of men. The capsules do not contain, like many other pills for erectile dysfunction, any ingredients whose use brings side effects. The formula is completely natural, safe and was developed at a renowned laboratory maintaining the highest standards.

The product https://u.to/OOdFFQ contains only effective ingredients, such as L-arginine, maca root, tribulus terrestris, Korean ginseng and fenugreek, which immediately remove the causes of erectile dysfunction. As a result, on the one hand it is extremely helpful, while on the other it is convenient and very easy to use.

Hello world

(FEJesusvek, 30. 4. 2019 20:54)

aanter.agetga.se

(aanter.agetga.se, 29. 4. 2019 17:01)


Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any points for newbie blog writers? I'd really appreciate it.
aanter.agetga.se

aston.acosva.se

(aston.acosva.se, 28. 4. 2019 15:23)


Hello, after reading this remarkable post i am too happy to share my know-how here with friends.
aston.acosva.se

билет на концерт

(Orlandohes, 26. 4. 2019 17:50)

Для оплаты билетов на мероприятия можно воспользоваться наличными деньгами и банковскими картами. Конкретный вариант зависит от способа покупки.
https://www.youtube.com/channel/UCziL091w0D7XLuQqNUiv8Sw

busc.tatef.se

(busc.tatef.se, 25. 4. 2019 21:40)


I am sure this article has touched all the internet users, its really really good paragraph on building up new website.
busc.tatef.se

ubur.petzei.se

(ubur.petzei.se, 24. 4. 2019 19:23)


Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Thanks!
ubur.petzei.se

racog.bestwomepri.se

(racog.bestwomepri.se, 23. 4. 2019 12:59)


We stumbled over here by a different website and thought I should check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to going over your web page for a second time.
racog.bestwomepri.se

vieno.lewome.se

(vieno.lewome.se, 21. 4. 2019 22:54)


I am really grateful to the owner of this website who has shared this impressive post at at this place.
vieno.lewome.se

topar.ilmali.se

(topar.ilmali.se, 20. 4. 2019 12:16)


If you wish for to take a good deal from this piece of writing then you have to apply such methods to your won webpage.
topar.ilmali.se

robux porn 18+ https://robux.vn

(RobuxvnenupE, 19. 4. 2019 19:58)

nap robux sex 18+
https://robux.vn
https://robux.vn/?sex
https://robux.vn/?porn
https://robux.vn/?sex-videos
https://robux.vn/?porn-videos
https://robux.vn/sex-porn-videos

zakon 10161 что это

(alyaVog, 19. 4. 2019 14:48)

zakon 10161 что это: https://texnoera.com/vash-telefon-byl-zablokirovan-mvd

mua robux sex https://robux.vn

(RobuxvnenupE, 19. 4. 2019 12:22)

nap robux sex 18+
https://robux.vn
https://robux.vn/?sex
https://robux.vn/?porn
https://robux.vn/?sex-videos
https://robux.vn/?porn-videos
https://robux.vn/sex-porn-videos


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »