Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

Test, just a test

(Gebzar, 11. 9. 2018 13:35)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(hario, 11. 9. 2018 13:15)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(feran, 7. 9. 2018 17:21)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(vennnile, 7. 9. 2018 16:51)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(etiol, 7. 9. 2018 16:50)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(eliali, 4. 9. 2018 16:53)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(hemerrila, 31. 8. 2018 19:43)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(cynengefl, 31. 8. 2018 15:33)

Hello. And Bye.

I want to watch Widows from the internet. Can anyone tell me a site where i can watch Widows online?

(Robertthync, 27. 8. 2018 20:39)

If you are a person of individuals who relished https://creed2full.com/ - Creed II full movie, this will be excellent information for you, mainly because the sequel to the popular franchise will be introduced in November of this yr, but currently the first promotional pictures were being unveiled.

In them you can see the protagonists Michael B. Jordan (Apollo Creed II) and Sylvester Stallone (Rocky Balboa), https://creed2full.com/ - https://creed2full.com/ who are section of the film directed by Steven Caple Jr.

The movie will continue the Rocky saga, which this time will be centered on the son of Apollo Creed II and his convulsive everyday living that usually takes position involving the struggle in the ring, where by he will find to avenge the demise of his father. A very long street that will be hand in hand with Rocky Balboa.

Tessa Thompson, Florian Munteanu and the return of Dolph Lundgren as Ivan Drago are also part of the novelties it provides https://creed2full.com/ - Creed II

Tailored from the British television https://widowsfull.com/ - Widows full movie series of the exact same title, McQueen co-writes this film with Gillian Flynn, the famous author of 'Gone Girl' and the new accomplishment of HBO, 'Sharp Objects'. The plot revolves all-around a tragedy that affects not only the character of Viola Davis, but also those of Michelle Rodriguez, Cynthia Erivo and Elizabeth Debicki.

Liam Neeson, Manuel Garcia-Rulfo, Jon Bernthal and Garret Dillahunt engage in the husbands of the 4 protagonists who, for the duration of a failed armed theft, are murdered. Immediately after the reality, their Widows choose to stop the theft not only for the funds at stake, but as a measure of survival.

Alongside the way, they will meet up with the figures of Brian Tyree Henry and Colin Farrell who, as https://widowsfull.com/ - https://widowsfull.com/ primary antagonists of the film, consider centre phase in this new progress. Although there is no official launch day for this portion of the earth, 'Widows' Will be unveiled in November in the United States. Watch the trailer right here

'Widows' Marks the triumphant return of Steve McQueen to the course after the enormous accomplishment of '12 Many years of Slavery ', a film that in 2013 gained the Oscar for Greatest Image. 6 years immediately after the premiere, McQueen is all set to return to the ring, now, hand in hand with the very
https://widowsfull.com/ - Widows movie proficient Viola Davis.

Test, just a test

(xerinah, 12. 8. 2018 21:37)

Hello. And Bye.

Плитка Fap

(Willardtup, 21. 7. 2018 8:37)

Плитка Fap
Перейти https://vplitka.com/catalog/plitka/italyanskaya-plitka/fap/

123424243

(Davidalbus, 12. 7. 2018 11:06)

1 https://speccypro.ru/

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(MashaVaf, 12. 12. 2017 6:46)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

Free XEvil Demo is decoding 99% types of captchas

(JuliezUniot, 27. 11. 2017 2:20)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!
Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

Poděkování

(Papá, 26. 7. 2014 19:56)

Ahoj všichni přátelé a kamarádi.
Jako slušní nováčci jsme se také zachovali a přední příčky jsme přenechali ostříleným účasníkům a umístění nejvyšší organizátorům, t.j. týmu SK Jatka Mutyněves, který si dle našeho názoru vítězství nejen morálně PLNĚ zasloužil. Samozřejmě se budeme snažit jim vítězství odebrat a v příštím ročníku zvítězit. :-)
To je pro nás výzva a zároveň PŘIHLÁŠKA na další, tedy VII ročník Jatka Cupu.
Skvělá akce,organizace, atmosféra, zázemí... Děkujeme za aktivitu organizátorům a všem zůčastněným za přijetí našeho týmu do mutyněveského fotbalového klání! Již teď se těšíme na příští ročník.
Za Vajgar Bojz Papá.

Tři hubená léta

(MB, 9. 7. 2014 13:03)

Jak vyplývá již z prvního odstavce příspěvku - "po třech hubených letech". Ano, tři ročníky neměla Jatka bednu.

Po čtyřech, ne po třech letech zvítězili domácí...

(David, 9. 7. 2014 12:56)

... před třemi roky byla Jatka první, žel ale od konce.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23