Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

Topic

(YOUNGSTROM5891, 2. 2. 2021 11:49)

https://prom-electric.ru/remont-eurodrive-drive-ac-inverter-movitrac-3x380500v-5amp-5060hz-mcf40a0022-5a3-4-00/

установка для бурения скважин на воду

(Donaldyto, 2. 2. 2021 10:34)

Добрый день господа
Обустройство скважины с кессоном из бетонных колец
Использование кессона из бетонных колец при обустройстве скважины – правильный выбор в пользу долгой службы Вашей скважины – порядка 70-100 лет. Бетонная конструкция самая прочная и устойчивая из всех конструкций, использующихся при защите и обустройстве скважин. Такие кессоны под своей тяжестью не сдвинуться даже под большим напором воды. Отменная защита Вашей скважине гарантирована. Монтаж кессона из бетонных колец и завершение обустройства скважины:
Вокруг обсадной трубы экскаватор выкапывает котлован шириной около 2 м. Данные для глубины берутся из паспорта на скважину. Дно котлована выравнивают.С помощью крана на дно котлована опускают бетонную плиту с отверстием для обсадной трубы – дно будущего кессона. Использование донной плиты обязательно ввиду риска усадки и вымывания грунта под кессоном.Далее с помощью крана на бетонной плите размещают от 2 до 4 бетонных колец. Стандартная высота кольца составляет 90 см.Далее рабочий с помощью лестницы спускается вниз, заделывает стыки бетонных колец цементным раствором.Отверстие вокруг обсадной трубы засыпается плотно мелким щебнем либо цементно-песчаной смесью.В первом бетонном кольце проделывают отверстия для вывода труб. Выкапывают траншею от кессона в дом, для прокладки водопровода.Прокладывают водопровод. Выводят систему полива участка.Устанавливают в кессоне гидроаккумулятор, фильтр, системы автоматики.Поверх бетонных колец опускают верхнюю плиту. Отверстие для обслуживания обустроенной скважины закрывается полимерной крышкой люка.Стыки заделывают цементным раствором.Щели вокруг кессона засыпаются выкопанным ранее песком.Монтаж кессона и обустройство скважины закончено.

Topic

(PETTIFORD7995, 29. 1. 2021 4:49)

https://prom-electric.ru/remont-plat-upravlenija-konditsionerov/

казино онлайн бонус за регистрацию

(GMG_club, 29. 1. 2021 4:41)

<b>казино с выводом денег</b> https://garant-mg.club/eldorado/

Topic

(SHUB7606, 26. 1. 2021 1:02)

https://prom-electric.ru/remont-shkafov-upravlenija/

Sex Chat

(SECvob, 26. 1. 2021 1:01)

Sex Chat - https://sek-chat.com
sex video chat
live sex chat
free sex chat
sex chat online sek-chat com
sex cam chat
webcam sex chat
free live sex chat
sex porno chat
sex chat site
Sex Chat - sek-chat.com

Topic

(TANZMAN2075, 24. 1. 2021 18:33)

https://prom-electric.ru/remont-ustanovok-rt-2048-01-rt-2048-05-rt-2048-12-rt-2048-20-saturn-m/

Hello

(MTHIMUNYE6480, 21. 1. 2021 9:28)

https://frequency-drive.ru/remont-chastotnikov-izhevsk/

wertilerost

(JamesEffic, 19. 1. 2021 13:12)

deu777hjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Test, just a test

(XRumerTest, 28. 12. 2020 13:18)

Hello. And Bye.

Free Tiktok Likes And Followers Online 2021

(MixMaf, 26. 12. 2020 20:40)

https://videos-and-fun.sitey.me/

Do you want be famous on tiktok? Click link above and enjoy fans and followers free! 2021 UPDATED!

tik tok hack 2021,tiktok likes 2021 free,tiktok fans 2021 free,tiktok free followers 2021,tiktok free usa hack 2021,tiktok free likes usa 2021,tiktok free followers 2021 usa,hearts free tiktok
KW:
How To Get Free Tiktok Followers Without Downloading Any Apps 2021
How To Get More Likes On Tik Tok App 2021
Free Tiktok Followers Without Human Verification 2021
How To Get Free Followers On Tiktok Without Installing Apps 2021

Source of article:

2. https://www.purchase.edu/live/events/21400-tik-tok-video-competition

XRumer 19.0 + XEvil rozpoznat jakýkoli Captcha

(Nika.tikhonofaSn03, 25. 12. 2020 1:30)

Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 19.0 + XEvil 5.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 12000 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 5.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.

Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!


XEvil Net

С Наступающим!

(Ikserer, 21. 12. 2020 17:09)

Здравствуйте! У вас отличный сайт, но я удивлен тем, что у него такие низкие показатели в поисковых системах. Почему? Да, скорее всего, из-за недоверия самих поисковиков к вашему ресурсу. А это значит, что на него очень мало ссылаются других сайтов. То есть, мало ссылок на ваш сайт. Я хочу вам предложить исправить данную ситуацию и проделать работу по наращиванию ссылочной массы на ваш ресурс.

Вы получите более 1000 ссылок–доноров на ваш сайт. Эти ссылки будут анкорными и безанкорными, под ваши ключевые фразы, по которым продвигаете свой сайт. А это даст рост позиций, траст, доверие поисковиков, хорошую и быструю индексацию, посещаемость, плюс ИКС!

Работа займет примерно 1-2 недели, после которой вы получите долгожданный эффект, которого скорее всего еще ваш сайт не видел. Имеется в виду положительный результат, которому вы будете приятно удивлены. Я работаю на качество, как для себя и очень дорожу своими постоянными клиентами.

От вас мне необходима лишь ссылка на ваш сайт и ключевые слова.

Стоимость моей услуги составляет всего лишь 9900 рублей, но я готов вам сделать небольшую скидку, чтобы мы с вами подружились и вы заказывали бы продвижение сайта лишь у меня, так как я знаю в этом толк и у меня есть большой опыт.

Если вам интересно мое предложение, то пожалуйста свяжитесь со мной по E-mail: proxrum@mail.ru

С Уважением к вам, Вадим.

Forex market analysis

(Forexexibly, 21. 12. 2020 12:51)

Best ea for forex trading. https://forex-is.com

Learn forex online free

(Forexexibly, 21. 12. 2020 8:12)

Forex bazarı haqqında. https://az.forex-is.com

How to trade the forex market

(Forexexibly, 10. 12. 2020 21:09)

Forex kereskedési jel. https://hu.forex-is.com

need porn

(Robertdon, 10. 12. 2020 7:28)

https://sexcoinforum.org
https://realnynastax.com

Нужны услуги типографии

(uniok, 9. 12. 2020 12:21)

Доброго.
Подскажите нормальную типографию для печати буклетов
Могу посоветовать хорошую типографию, качество, цены и скорость у них отличное,
но они находятся в Красноярске, а мне нужно в Казани.
https://kraft-pt.ru

How to disable pm?

(belleMus, 8. 12. 2020 16:09)

Hello i am new user and i would to ask you, How to disable a pm?

Counter Strike Condition Zero Hacks

(Romawads, 6. 12. 2020 11:43)

yo

CS 1.6 - Why people never leaves

CS Global Offensive is the most noted and most played multiplayer game till now. The game is being played in every part of this world in, every gaming cafe, in every PCs and Laptops and even on Nearly every Xbox.
Counter Strike Source:

Counter Strike Condition Zero is actually a modification of Half-life game which had already been released in the late 90's. This FPS epic is a tactical and strategy based FPS which tests the mind and responsive skills of the player. Valve studios took the reins of creating this FPS in the 2000s, modified it by adding some new new and hand made add ons to it.

Counter Strike Condition Zero has been a source of entertainment for the players since its beginning. The question is why? Well, it is actually that style of game which rarely actually gets out of the grace even if one plays it for decades.
Why Counter Strike Global Offensive is Entertaining:

One can simply never get used to it since it allows the gamers to customise it according to their styles and preferences. One of the main applications of this freedom is called "aimbot". https://leaguecheats.com - CSGO Hacks are the most engaging factor of online shooters and most of the players have actually become the hackers by the time they are good at the game. Some may want to play the game on the stock levels and the maps with which they are used to but the point is that most of the expert gamers just want some different things to increase their interest in that game. LeagueCheats cheats works on WarGods, WarGodz, sXe injected, https://leaguecheats.com/wiki/esportal-cheats-hacks/ - Esportal, GamersClub, EAC, Challengeme.gg, 99damage, FaceIT, SoStronk, PVPRO, GOLeague, ChallengerMode, FastCup CSGO, Akros, VAC, VACNET, Gfinity, CEVO, ESL, FaceIT Server Side, SourceMod Anti cheat, Kigens Anti Cheat, PopFlash, Kickback, and ZenGaming. https://leaguecheats.com/wiki/ - Buy CSGO Hacks

So, one can compose different maps for their own gameplay or for their dedicated servers. Isn't it amazing that you play every match on multiple maps and then players try to get command over that particular map by playing repeatedly via epic fights. This in my opinion is the major reason why no one ever leavers even after tons of games.

The leavels can be customised through multiple programs and software, which are absolutely free to use and one can be an expert in it by watching different tutorials. Most people believe that Counter Strike Source came with a lot of maps but the point is that it came only with some beginner maps but over time the mappers created some different distinct maps on the Valve mapping platform which the users have been installing them via various websites.

Another piece which is keeping Counter Strike Global Offensive replayable and exciting is the option to make your own hosted server. One can make a separate server for their own teammates so that they can have some exciting battles with each other or they can invite other clans for a PCW.

Also, there are also many interesting spray logos available which the users can customise and can spray them on the walls or anything else. The spray logos actually show the hold of the particular players or clans.

In other words customizing Counter Strike Condition Zero was never so easy before. Now one can never get used to this epic shooter game.

Also, within all the games that have multiple modes are installed several features that are providing the players with noteworthy moments spent in front of the PC. Whether you are a teen or already a grown up it is impossible not to have played at least for once GO .


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »