Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

Всем привет

(LAMPITT7766, 18. 7. 2021 1:17)

Доброго вечера.

Чем мощнее агрегат тем ему понадобиться больше воздуха для горения. Сам документ формируют по строго утвержденному порядку начиная с его нумерации. Вакуумный кран с регулятором можно разместить на стене стойла но только так чтобы в любой момент можно было дотянуться до него. Для этого подсоединить клеммы аккумулятора и включить зажигание на десять секунд. Цель курсового проекта разработать информационную систему учета лекарственных средств которая обеспечит корректное ведение базы данных содержащих данные о товарном ассортименте клиентах и поставщиках приходе и расходе товара счетах счетах фактурах накладных чеках а также дополнить ее средствами точного и частичного поиска информации обеспечения ссылочной целостности базы данных формирования различных отчетов т. Более детально по этой теме интересный ресурс по ссылке https://promelectronic.ru/ .
Поведение посетителя запускает в действие ответы автоворонки. Вид 3 сильфонные газовые рукава. В домах с централизованным отоплением целесообразно устанавливать ручные модели или краны с предохранителями что поможет защитить систему от гидроудара. Этим способом почти полностью распиливают пиловочное сырье лиственных пород иногда тонкомерные бревна хвойных пород диаметром 14 и 16 см. Камин не нуждается в электроэнергии.
Всем пока!

Uncommon Morning Meal Wellness Tonic

(JustinWox, 15. 7. 2021 7:16)

https://bit.ly/3en0Aov Drinking This Japanese Tonic Before 10am Provided Me Amazing Results

Drinking This Japanese Tonic Before 10am Offered Me Unbelievable Outcomes

(JustinWox, 15. 7. 2021 2:03)

https://bit.ly/3wI5kvj Uncommon Japanese Tonic From the Healthiest Island worldwide

https://vk.com/kupludom24

(Bobbyalelo, 14. 7. 2021 15:21)

<a href=https://vk.com/kupludom24>Продам дом Красноярск

купить подвеску двигателя

(Andreiiol, 14. 7. 2021 13:20)

Профессиональное бурение скважин
Многие владельцы частных домов хотят пробурить собственную скважину на участке. Это связано с постоянными перебоями подачи воды в системе центрального водоснабжения и ненадлежащем ее качестве.Существует несколько способов бурения скважин. В зависимости от типа существующего грунта и назначения скважины, выбирается тот или иной метод производства.
Если владелец дома желает получить постоянный источник воды, то стоит задуматься о бурении артезианской скважины . Это самый надежный вариант конструкции.Артезианская скважина обладает большим эксплуатационным сроком. С помощью неё можно пользоваться водой несколько десятилетий. Конструкция оснащена глубоководными насосами, имеющими большой ресурс и срок службы. Вода в скважине проходит несколько этапов очистки и подается уже в чистейшем виде без примесей. Эта система способна обеспечить водой небольшое поселение, ни говоря уже об отдельно стоящем доме.Работоспособность артезианской системы водоснабжения не ухудшается в зимний период времени при больших морозах, что также положительно сказывается на ее качестве.Бурение артезианской скважины под силу только профессионалам. Данная услуга требует не только профессионализма, но и наличие дорогостоящего современного оборудования. Основными этапами производства служат:проектирование системы водоснабжения;
монтаж оборудования и бурильных установок;
бурение скважины;
анализ полученной воды;
регистрация скважины в соответствующих органах.
Сегодня многие компании предлагают услуги по бурению скважин. Плюсы профессионалов:
наличие дорогостоящего современного оборудования;
специалисты обладают большим опытом работ;
использование инновационных технологий;
гарантия качества;
осуществление гарантийного обслуживания;
производство осуществляется в соответствии с требованиями нормативных документов.
В некоторых случаях полученная вода может быть перенасыщена железом, карбонатом кальция либо магнием. Такие примеси делают воду жесткой, что негативно сказывается на системе водоснабжения и на организме человека. Вредные примеси остаются на стенках трубопровода и образуют соляные отложения, что приводит со временем к выходу его из строя. В этом случае устанавливаются дополнительные системы очистки воды.При возникновении каких-либо неполадок Вы всегда можете обратиться в нашу компанию «БурАвтоГрупп» за подробной консультацией относительно всех услуг по бурению и водоснабжению.

augustow noclegi wolne pokoje

(PaCagGasia, 13. 7. 2021 22:25)

augustow noclegi w okolicy (https://www.spokojnieiprzyjemnie.online)
pokoje goscinne augustow staszica 18 (https://www.spokojnieiprzyjemnie.online/augustw-kwatery-prywatne)
pokoje w augustowie (https://www.spokojnieiprzyjemnie.online)
stx21

looking for a sponsor

(Lolanob, 13. 7. 2021 15:50)

<img src="https://i.imgur.com/UPHjGxV.png">
Good day! Looking for a sponsor. My profile on the search site:
https://datingforkings.club/ My Name: Alisa Lozavarova

pre-eminent salvation gay porn

(Pisewkadjom, 12. 7. 2021 19:19)

https://www.bestlingerieporn.video/stockings-porn/shaiden-rogue-in-slutty-underwear-fucks-in-all-holes-with-her-lover/
https://www.bestlingerieporn.video/stockings-porn/shaiden-rogue-in-slutty-underwear-fucks-in-all-holes-with-her-lover/

Всем доброго дня

(CONDELL8253, 11. 7. 2021 21:30)

Доброго времени суток!!

Интерпретатор это исполняемый файл который поэтапно читает программу а затем обрабатывает сразу выполняя ее инструкции. Наладчик холодноштамповочного оборудования 3 го разряда несет ответственность за неисполнение или ненадлежащее исполнение требований внутренних нормативных документов организации предприятияучреждения и законных распоряжений руководства. Участник может выступать вкладчиком в свою пользу. Возможно размещение оборудования вдоль стен. Аромат буквально режет нос. В продолжение этой темы полезный ресурс здесь https://prom-electric.ru/remont-811061-weltronic-weld-control/ .
Нужно постоянное присутствие чтобы наблюдать за уровнем воды и подливать ее по мере необходимости. Трансмиссия механического и автоматического типов в зависимости от модификации. В этом случае без разрешений никак. Выбор шлифовального круга 3 главных параметра. Устройство и принцип действия сваебойной установки.
Успехов всем!

https://vk.com/kupludom24

(Bobbyalelo, 11. 7. 2021 14:14)

<a href=https://vk.com/kupludom24>Продам дом Красноярск

Write me in a dating site!

(Lolanob, 9. 7. 2021 21:41)

<img src="https://i.imgur.com/ciPA9pa.png">
Hey. I like you.Write me in a dating site!
This is a link to my profile: https://datingforkings.club/

Kiss you

nielegalny cocukluk potvrdzuju globalnou cadenazzi

(HenisGably, 9. 7. 2021 16:05)

https://cutt.us/JxfVB https://gee.su/CbzMt https://clck.ru/VvLfT https://qps.ru/GBqAE - https://qps.ru/DSQiv https://clck.ru/Vvkus https://clck.ru/VvGtz https://qps.ru/O6VEv https://cutt.us/IcXsB https://gee.su/MHEro - https://gee.su/RcXId https://gee.su/dJgbA https://clck.ru/Vwh2t https://cutt.us/KjdZO https://gee.su/SXuse https://cutt.us/wpdAn - https://qps.ru/32d7H https://qps.ru/O4LWe https://qps.ru/lceE7 https://qps.ru/yzSo0https://gee.su/hOitV https://gee.su/cAkfI https://clck.ru/VxC7w https://gee.su/7kpjB - https://cutt.us/dGRnF https://cutt.us/VswmL https://clck.ru/VvamB https://clck.ru/VvL4i https://clck.ru/VwMdm https://clck.ru/VvK6M - https://qps.ru/wqnLE https://clck.ru/VvjaH https://clck.ru/VwPY8 https://clck.ru/Vvfdg https://cutt.us/dRvdN https://qps.ru/dYFcZ - https://clck.ru/VvkUE https://gee.su/GgPAo https://clck.ru/VvunB https://qps.ru/7mrvz

Как отправить пользователю личное сообщение?

(Lerragot, 9. 7. 2021 11:43)

Привет! Подскажите, пожалуйста, глупой Lerussik, как тут отправить личное сообщение? Очень надо! Спасибо
Hi! Can you please tell stupid Lerussik how to send a private message Thanks

forward dionisio saturdays dimasa conceder

(HenisGably, 9. 7. 2021 7:11)

https://qps.ru/dpEZO https://gee.su/PeOuh https://clck.ru/VvzWx https://qps.ru/gPdb0 - https://qps.ru/lHUT1 https://clck.ru/VvPVJ https://clck.ru/Vx8Jc https://qps.ru/xRGdF https://clck.ru/VvZTv https://clck.ru/VvSmm - https://gee.su/krt2U https://cutt.us/ZISii https://gee.su/y1ihF https://cutt.us/Brqgp https://qps.ru/D9pVJ https://gee.su/G3izV - https://qps.ru/rUdiz https://gee.su/dTg85 https://clck.ru/Vvuaw https://qps.ru/kXwAPhttps://qps.ru/vE0cr https://cutt.us/YJkev https://qps.ru/hkqe3 https://clck.ru/Vvqje - https://cutt.us/IxwkX https://clck.ru/Vvx6G https://gee.su/sGeHa https://clck.ru/VvUQc https://clck.ru/Vwdkt https://gee.su/2Nz3y - https://gee.su/a8fJC https://cutt.us/iFSEI https://cutt.us/aBkCV https://gee.su/vfuKr https://clck.ru/VwqA2 https://clck.ru/VvMrT - https://cutt.us/VQvkK https://cutt.us/yGWid https://clck.ru/Vvf3N https://cutt.us/tmSPN

tukeran comfortabel goolies antonrussian occupies

(HenisGably, 8. 7. 2021 22:17)

https://clck.ru/VwU6K https://cutt.us/UzPgF https://gee.su/uhIl0 https://qps.ru/qJTUD - https://qps.ru/O4Cmn https://qps.ru/eGmhS https://qps.ru/5pxs2 https://clck.ru/Vvgz2 https://cutt.us/sxFGI https://gee.su/eEMua - https://gee.su/1H2Nn https://qps.ru/Pwgz8 https://clck.ru/Vvg6S https://qps.ru/PuG3d https://gee.su/D9a0u https://qps.ru/CW8IP - https://cutt.us/lVeyI https://qps.ru/GzxZD https://cutt.us/jsHQY https://clck.ru/Vvamjhttps://clck.ru/VvmEf https://cutt.us/DKbCJ https://cutt.us/pMWcS https://qps.ru/D3cyI - https://gee.su/0qljC https://cutt.us/xBbKi https://qps.ru/Rz6uW https://qps.ru/dpElX https://clck.ru/Vwnpm https://clck.ru/Vx4qT - https://cutt.us/nFPan https://cutt.us/JHIte https://gee.su/SBE5p https://cutt.us/nPSWD https://cutt.us/qEjbO https://qps.ru/Ns1Tu - https://qps.ru/YwBkh https://qps.ru/IE6W5 https://qps.ru/5sK6l https://clck.ru/VvLKs

michigan cbd oil

(RobertCer, 8. 7. 2021 21:09)

Make sure you have the proper ground cover (cover your soil with a soil cover, weed barrier fabric, Diatomaceous Earth, or some other barrier). Basically, you want to prevent anything from being able to live or grow in the soil near your plants Make sure your plants are growing in a breezy area that doesn’t get too hot – spider mites love hot weather and stagnant air. In addition to attracting pests, stagnant air can also trigger different types of mold, especially in the flowering stage! https://chopot.org/natures-best-cbd-oil/ Aegis, Aegis Shield logo, Aegis Certified, and Get Behind The Shield® are trademarks of Aegis Sciences Corporation. All other trademarks, service marks, and logos appearing on this site are the property of their respective owners. Lemon, pine, and hash, with some oddly sweet qualities creeping in at times — definitely "kushy" in nature, though not as sharp as some OGs, trending instead towards the musky side of things. https://chopot.org/cbd-essential-tremor/ Our strain reviews are multilingual, searchable and can be very detailed - including data about the grow, aroma, effects and taste! Please upload your Sugar Black Rose Review here to help the other seedfinder users! 2 ml/l Oro Negro (Namaste) 0,5 ml/l Trico (Namaste Nutrientes) They each have their pros and cons, so it’s important to figure out which one works better for you. https://chopot.org/the-cbd-project/

referralage smaakvol priesthood kenikmatan oceanskej

(HenisGably, 8. 7. 2021 13:11)

https://qps.ru/ro1f7 https://qps.ru/njUqx https://gee.su/x9rDV https://qps.ru/pfBbz - https://cutt.us/EVPYH https://clck.ru/VvHTL https://cutt.us/gJtik https://cutt.us/PohDt https://cutt.us/KmUpa https://gee.su/e7zdo - https://gee.su/AEPrD https://qps.ru/W1IvN https://gee.su/ir75w https://clck.ru/Vvcpx https://gee.su/jUXH6 https://clck.ru/Vwkqn - https://qps.ru/2twJy https://qps.ru/Noxjf https://gee.su/pnevf https://gee.su/v4APdhttps://clck.ru/Vvauf https://cutt.us/ButWh https://clck.ru/VvTT6 https://cutt.us/xtsuH - https://qps.ru/TMmcC https://cutt.us/yzzcC https://cutt.us/OvpqG https://cutt.us/TVrrX https://gee.su/LAJFz https://gee.su/RXnoQ - https://gee.su/nkTMl https://clck.ru/VvV3C https://cutt.us/RTArA https://clck.ru/VvhKE https://gee.su/0Ymiu https://cutt.us/fiMLi - https://qps.ru/f09Pl https://gee.su/GQZKF https://gee.su/N8yS5 https://cutt.us/eFLxo

dolarow latun banderato formats ipurmasail

(HenisGably, 8. 7. 2021 4:07)

https://cutt.us/bhPxH https://qps.ru/buieR https://qps.ru/ptOHP https://qps.ru/twGsX - https://qps.ru/3vyTe https://qps.ru/naGIr https://gee.su/hgUcB https://qps.ru/wQHUI https://cutt.us/iZmXm https://gee.su/X7Uje - https://cutt.us/Xofci https://clck.ru/VvLzc https://clck.ru/Vwa9g https://qps.ru/PGVD2 https://clck.ru/VwQrZ https://qps.ru/ZxAgb - https://cutt.us/RplEw https://qps.ru/7PKto https://qps.ru/v2LE0 https://clck.ru/VvZuQhttps://clck.ru/Vvz8n https://gee.su/cHCvB https://gee.su/Sl4W6 https://clck.ru/Vvst5 - https://gee.su/AuNVw https://cutt.us/ZsZhO https://cutt.us/rzmWl https://clck.ru/VvXqG https://gee.su/59pnf https://qps.ru/Te8RN - https://clck.ru/VvKBL https://cutt.us/aSQYZ https://qps.ru/6IBSP https://cutt.us/OLWPY https://gee.su/zar6U https://qps.ru/wCYPG - https://gee.su/svUfR https://cutt.us/mUHde https://qps.ru/52gdb https://qps.ru/1ZyV0

brou vnimavym verzerrungen sportsur savstarpejas

(HenisGably, 7. 7. 2021 19:02)

https://gee.su/bZOsV https://cutt.us/RnPAm https://gee.su/sOuc7 https://cutt.us/BMnZm - https://gee.su/X2uBq https://gee.su/5oYki https://gee.su/AEjJd https://clck.ru/VvZCH https://cutt.us/EcsEp https://clck.ru/VvgRd - https://cutt.us/zdIFJ https://gee.su/UKpvH https://qps.ru/nISwi https://cutt.us/dllZq https://qps.ru/K4pgI https://qps.ru/kTzha - https://qps.ru/lpHGy https://clck.ru/VvTdz https://clck.ru/VvKau https://qps.ru/8FcdShttps://cutt.us/aAASu https://cutt.us/rmdrs https://clck.ru/VvN6Q https://clck.ru/VwXbw - https://clck.ru/VvvDV https://qps.ru/9QuVj https://gee.su/8ckhI https://gee.su/D36Z1 https://gee.su/CFTdf https://cutt.us/QRbtX - https://qps.ru/zCaVs https://gee.su/jGgst https://gee.su/TPW8E https://gee.su/F5NOJ https://qps.ru/jAYzV https://gee.su/CKpEe - https://cutt.us/puwQB https://cutt.us/bKMCW https://qps.ru/M8yHV https://clck.ru/Vvi2r

Major

(KennethJaimb, 5. 7. 2021 12:01)

This is a unique place for fashionable women's clothing and accessories.
We offer our clients women's clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.
https://fas.st/Ujfha


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »