Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

amapoli

(CharlesRog, 3. 9. 2021 1:27)

Will it be correct that Russian singles can discover enjoy and companionship having an online dating services assistance such as Anonymous Courting For Sexual activity?

Many people are under the impression that Russian single women and men are hard to find, although the opposite applies. https://forums.ppsspp.org/member.php?action=profile&uid=1322524

You will find a high number of individual Russian females and Western guys who have realized enjoy online.

There is also a high number of totally free, Russian courting providers. These free of charge providers are perfect for those single people who want to consider a brand new romantic relationship, but usually do not desire to invest a lot of money doing so.

Earn Free Credits IMVU Cheats

(belleMus, 2. 9. 2021 20:03)

https://codepasta.app/paste/c4f733fout2tbkhn4qo0

android ios
imvu hack 2022,/imvu free credits/ imvu credits free / 2022/ 2021
imvu hack 2022,/imvu free credits/ imvu credits free / 2022/ 2021

SERPROBOT

(MartinSnank, 1. 9. 2021 22:39)

This is the best I've done today, your can visit my website: https://www.serprobot.com/. We finally go forward and face your problems. Hello everyone very warmly.

Extatrbgv

(HelenTag, 1. 9. 2021 18:56)

Rtxmsvttm

pastillas sildenafil

(continuar leyendo, 1. 9. 2021 11:10)

Para el tratamiento de la disfunción eréctil por ansiedad o estrés (o por otras causas), se recomienda tomar una dosis de 10 mg 25 minutos a una hora antes de comenzar la actividad sexual. Para tratar la disfunción eréctil, la dosis recomendada de Cialis es de 10 mg tomados «a demanda» al menos 30 minutos antes de la actividad sexual. https://bit.ly/3gI6y4J

Как узнать что можно выиграть?

(Mixail, 29. 8. 2021 10:40)

Смотрю какие призы будут разыгрывать в русских лотереях на сайте https://mir-loto.com/category/prizi написал их админу он пообещал что еще розыгрыши всяких там пятерочек и других магазинов публиковать будут.

seo продвижение сайтов цена

(DonaldCip, 27. 8. 2021 20:07)

Разработка сайтов и последующим выводом в топ. Уникальные технологии по продвижению сайтов с выводом в топ поисковиков https://bit.ly/3B1VFSV

Plastation 5 со cкидкoй 30% нe упуcти cвoй шaнc

(Edwardces, 27. 8. 2021 20:02)

Хвaтит пeреплaчивaть и ждaть!
Кyпи Plastation 5 со cкидкoй 30% yже сeгодня.
Не упyсти cвой шaйнс - прeдлoжение oграничeно.
Все пристaвки в нaличии, бoльшой выбoр aкceсуаров.
https://cutt.ly/fWrVSbo

Joycasino - играй бесплатно!

(JESvob, 27. 8. 2021 11:21)

Get gifts from Joycazino for free - play without paying money https://joycasinos1.com/

Подарки от Джойказино получите бесплатно https://joycasinos1.com/

Зеркало - Joycasino https://joycasinos1.com/

Clothing

(LeslieFooNi, 25. 8. 2021 1:37)


Online shop for womens clothing and accessories based in the UK strives to provide high quality products from the most reliable companies in the world.
We are opening a marketplace for shoppers to find the latest and greatest in-demand products at incredibly low prices.
https://fas.st/d3rNK

tabletas

(fármacos, 24. 8. 2021 10:32)

Con frecuencia, suele haber problemas emocionales que pueden afectar tanto a la autoestima como a las relaciones del individuo y pueden perpetuar la disfunción eréctil. https://horses4yc.com/members/timothyshozy/

The world is yours.

(DanielMeets, 21. 8. 2021 11:57)

This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

terapia

(JerryJuddy, 18. 8. 2021 15:29)

Evite el uso de otras medicinas para el tratamiento de la disfunción eréctil, como sildenafil (Viagra) o vardenafil (Levitra) mientras esté tomando tadalafil.

Как заблокировать инстаграм. Уничтожь бизнес конкурента или просто непорядочного человека в Instagram

(InstBlokKl, 15. 8. 2021 21:58)

Оказываю услуги по полной блокировке instagram аккаунтов.
Аккаунт нельзя восстановить от слова вообще. При повторной регистрации прошлый ник написать нельзя.

Цена: от 250 $
Срок выполнения: от 5 часов до 7 дней.

Телеграмм для связи @xx556677
Гарант форума приветствуется.

Благодарю за внимание
_____________________
ак забанить аккаунт в инстаграме
ip адреса instagram для блокировки
как восстановить страницу в инстаграме после блокировки

Gay blog

(Robertlic, 15. 8. 2021 13:32)

https://www.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/gay-dating-app-snapchat/
https://images.google.be/url?q=https://bear-magazine.com/gay-cum-eat-tumblr/
https://plus.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/big-cock-anal-gay/
https://maps.google.com.pr/url?q=https://bear-magazine.com/gay-bear-dating-sites/
https://images.google.be/url?q=https://bear-magazine.com/berlin-gay-kino/
https://plus.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/aur-pyaar-ho-gaya-full-movie-online/
https://cse.google.mu/url?q=https://bear-magazine.com/dating-trans-as-gay-male/
https://www.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/gay-gape/
https://cse.google.mu/url?q=https://bear-magazine.com/gay-lovers-find-out-brothers/
https://maps.google.com.pr/url?q=https://bear-magazine.com/furry-gay-games/

public affairs manager Erin Mansell said

(wilferdseo, 15. 8. 2021 10:45)

https://tatalbet.tk/betting-site-tatalbet
https://bet90.ml/betting-site-bet90
https://taktik.cf/betting-site-taktik
https://ace90.tk/betting-site-ace90
https://hazarat.ml/betting-site-hazarat
https://betforward.gq/betting-site-betforward
https://tehranbet.tk/betting-site-tehranbet
https://doobixbet.tk/betting-site-doobixbet
https://tinybet.ml/betting-site-tinybet
https://wolfbet.cf/betting-site-wolfbet
https://jetbet.gq/betting-site-jetbet
https://funbet24.tk/betting-site-funbet
https://betland.ml/betting-site-betland
https://enfejar.cf/betting-site-enfejar
https://takbet.tk/betting-site-takbet
https://livebet.tk/betting-site-livebet
https://sigaribet.tk/betting-site-sigaribet
https://gembet.tk/betting-site-gembet
https://gorgbet.tk/betting-site-gorgbet
https://abt90.tk/betting-site-abt90
https://tataloo.ml/betting-site-tataloo
https://sharkbet.tk/betting-site-sharkbet
https://1xbetting.tk/betting-site-1xbet
https://latibet.tk/betting-site-latibet
https://bet45.ml/betting-site-bet45
https://win90.tk/betting-site-win90

Hello people

(FREEZE164, 14. 8. 2021 17:53)

What do you think about this url? https://nmbg.ru/
I think it is nice!!!

Good night

(DAREY848, 14. 8. 2021 15:03)

What do you think about this url? https://primik.ru/
I think it is great!!!

Как заблокировать инстаграм. Уничтожь бизнес конкурента или просто непорядочного человека в Instagram

(InstBlokRox, 14. 8. 2021 13:39)

Оказываю услуги по полной блокировке instagram аккаунтов.
Аккаунт нельзя восстановить от слова вообще. При повторной регистрации прошлый ник написать нельзя.

Цена: от 250 $
Срок выполнения: от 5 часов до 7 дней.

Телеграмм для связи @xx556677
Гарант форума приветствуется.

Благодарю за внимание
_____________________
как узнать забанен ли ты в инстаграм
временная блокировка аккаунта инстаграм
восстановить аккаунт инстаграм после временной блокировки

Hi people

(DARTY398, 14. 8. 2021 13:29)

What do you think about this material? https://vfddrive.ru/
I think it is best!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »