Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník - hodnocení

Vážení přátelé,

letos se mi reportáž z turnaje píše samozřejmě podstatně lépe, než v posledních letech. Jako domácí jsme po třech hubených letech opět dosáhli úspěchu, na který jen tak nezapomeneme. Ale po pořádku.

Zachovali jsme zcela systém z loňského V.ročníku, tedy 2 skupiny po 4 mužstvech. Ve skupinách jsme hráli každý s každým a po té se hrálo o pořadí mezi skupinami.  Každé utkání se hrálo 2x10 min., při nerozhodném stavu penalty. Skupiny byly rozlosovány takto:

 

1.skupina

SK Jatka Mutyněves

Komár team

NeReal Madrid

Vajgar bojz

 

2.skupina

FK Motorlet Praha

SK Leštiči

SKZ Radlice

Hospříz

 

1. skupině na 4. místě skončil nováček našeho turnaje, sympatický tým z Jindřichova Hradce, Vajgar bojz. Určitě nebyli tak špatní, jak by se podle výsledku mohlo zdát, ale zaplatili nováčkovskou daň. V prvním zápase s domácími (a jak se později ukázalo se skoro nejlepšími) prohráli až na penalty. Úplně se jim nedařilo ani v dalších zápasech, ale skóre nebylo vůbec špatné. Věřím, že se nenechají odradit a příští rok je budeme moci zase přivítat.

 

Na 3. místě skončil druhý nováček, mladíci z Jindřichova Hradce, skoro profesionální fotbalisti, kteří si říkají NeRal Madrid. Byli velmi fotbaloví a platí o nich totéž, co o Vajgar boiz. Nezkušenost se ukázala zcela vzorově také v utkání s domácími, když po té, co začali v utkání prohrávat, hru až příliš otevřeli a výsledkem pak bylo až nespravedlivé skóre 1:4. I v jejich případě pevně věřím, že je budeme moci přivítat i příští rok. Chlapci (dle mých informací ročníku 99 až 97) fotbalově i zkušenostmi vyrostou a během dvou až tří let to mohou být favoriti turnaje.

 

Druzí skončili přátelé z Komár teamu, většinou fotbalisti okresního přeboru. Ti nedosáhli na lepší výsledek jen v důsledku malého počtu hráčů na střídačce, když jim zjevně postupně docházeli síly.

 

My jsme skupinu letos vyhráli a hlavním důvodem bylo, že jsme oproti loňsku zvládli oba penaltové rozstřely. Loni tomu tak nebylo a na bednu jsme pak dosáhnout nemohli.

 

2. skupina, která se jevila papírově silnější (což se nakonec ale úplně nepotvrdilo) slibovala několik zajímavých soubojů.

 

Na 4. místě skončili nakonec chlapci z Hospříze, kteří však bohužel nemohli turnaj ani dokončit, neboť v průběhu posledního utkání se jim zranila hlavní opora – Rigo mladší, který nešťastně spadl a zlomil si klíční kost. To byl jasně nejslabší moment celého turnaje. Musím se ale pochlubit, že to byla první takováto událost za celou historii turnaje. Přejeme brzké uzdravení  a návrat na fotbalové trávníky !!!

 

3. skončil tradiční účastník turnaje, mladíci z Motorletu. Těm letos nějak chyběla šťáva (možná se příliš znavili při bosé lize, která se tradičně na hřišti hraje v předvečer turnaje). Hoši všechno sváděli na nepřesvědčivý výkon brankáře Zdeňka, ale jen tím to nebylo. Když se nedávají góly, tak se vyhrát nedá (góly začali dávat až v posledním utkání o celkové 5. místo, ale to již bylo trochu pozdě). Chlapci prostě musí dále trénovat a třeba se již příští rok dočkají zase nějaké „placky“.

 

2. místo patřilo loňským vítězům – Leštičům. Ti nezopakovali loňský výsledek, neboť ve skupině nestačili na Radlice, které loni porazili ve finále. Jinak ale hráli opět velmi sympatický a většinou i kvalitní fotbal a rozhodně nezklamali.  Nakonec s Radlicemi prohráli až na penalty…

 

1. místo ve skupině pak patřilo Radlicím, kteří přijeli opět s trochu obměněným týmem, ale řekl bych fotbalově ještě kvalitnějším než v předchozích letech. Měli jen málo (tuším, že jen jednoho) hráče na střídání a to byla asi jejich jediná slabina. Skupinu ale vyhráli zcela suverénně.

 

Celkové výsledky ve skupinách byli tedy následující:

 

 SKUPINA A

Jatka – Vajgar Bojz 3:2 po penaltách, NeReal Madrid – Komár Team 2:1 po penaltách, Jatka – NeReal Madrid 4:1, Komár Team – Vajgar Bojz 1:0, Jatka – Komár Team 1:0 po penaltách, NeReal Madrid – Vajgar Bojz 2:1 po penaltách.

1.

SK Jatka Mutyněves

8:3

7

2.

Komár Team

2:3

5

3.

NeReal Madrid

5:6

4

4.

Vajgar Bojz

3:6

2

 

SKUPINA B

SKZ Radlice – Motorlet 4:2, Leštiči – Hospříz 2:0, Motorlet – Leštiči 0:2, SKZ Radlice – Hospříz 6:2, Hospříz – Motorlet 0:5, SKZ Radlice – Leštiči 1:0 po penaltách.

1.

SKZ Radlice

11:4

8

2.

Leštiči

4:1

7

3.

Motorlet Praha

7:6

3

4.

Hospříz

2:13

0

 

 

ZÁPAS O 7. MÍSTO

Vajgar Bojz Jindřichův Hradec – Hospříz 3:0 kontumačně

 

Hospříz bohužel po zranění Riga ml. již v turnaji nepokračovala a zápas o 7. místo zkontumovali. Rigovi přejeme brzké uzdravení a Vajgar bojz nechť nás omluví, že tak přišli o jedno utkání.

 

ZÁPAS O 5. MÍSTO

Motorlet Praha SK – NeReal Madrid 9:0

 

Tento zápas byl soubojem mladých nadějí na obou stranách. Chlapci z NeReal Madridu byli ročníkově sice o něco starší, Motorleťáci byli zase doplněni 3-mi dospělými. Myslím, že rozhodl nástup do utkání. Motorletu se podařilo dát v první půli dva pěkné góly, NeReal hru otevřel, dostal další gól a pak již ztratil zcela motivaci. Poslední třetina zápasu pak byl již v exhibičním tempu, což byla škoda. Znovu chci ale zdůraznit, že NeReal Madrid přispěl k velmi dobré úrovni letošního ročníku. Kluci hráli fotbal a žádnou kopanou, a proto věřím, že je budeme moct příští rok zase přivítat. Kluci z Motorletu, jak již bylo řečeno, neměli letos šťávu. Možná si mysleli, že výsledky přijdou sami. Bez pochyby ale jejich čas v příštích ročnících přijde.

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Leštiči – Komár Team 3:1

 

Třetí skončili Leštiči. Sice nezopakovali vítězství z loňska, neboť ve skupině podlehli na penalty Radlicím. V zápase o třetí místo poměrně přesvědčivě zdolali Komáry. Jsem rád, že si již rezervovali účast v příštím ročníku, neboť jsou nejen kvalitní fotbalisti, ale umějí i skvěle slavit, což opět předvedli po skončení turnaje v naše party stanu.

 

FINÁLE

SK JATKA – SKZ RADLICE 2:1

 

V hodnocení finále se budu poněkud a zcela logicky lišit od hodnocení, které již zaznělo na stránkách Radlic (skzradlice.estranky.cz). Ano, Radlice do finále vstupovali jako jednoznačný favorit. My jsme si toho byli vědomi a byli jsme si vědomi i našich limitů. Nejsme zdaleka všichni fotbalisti. Fotbal někdy hrála či hraje necelá polovina z nás, ostatní jsou čistí amatéři, „loukoví kopálisté“. Ale měli jsme skvělou útočnou dvojici v podání Zelího a Štěpána Prinze a myslím si, že celkové skóre 10 : 4 svědčí o tom, že ani naše obrana vůbec není špatná. Chci také zdůraznit, že až na hostujícího Zelího jsme složeni z hráčů výhradně přímo z Mutyněvsi (a to je myslím, vzhledem k počtu chalup v Mutyněvsi, nutno ocenit). Dokonce máme takovou základnu, že jeden hráč již léta hostuje v Motorletu (což ale samozřejmě může kdykoliv skončit a je třeba o tom uvažovat). S vědomím těchto aspektů jsme k finálovému zápasu přistoupili s plnou pokorou a naším logickým záměrem bylo vyjít právě z té kvalitní obrany. Bohužel se nám to na začátku ne zcela podařilo a poměrně rychle jsme inkasovali. Skvělý Zelí však rychle vyrovnal a hrálo se zase od začátku. O půli jsme si na lavičce ostřeji vyříkali názory právě na obranu a šli jsme do toho. To, že nejme většinou aktivní fotbalisté (a někteří z nás nejsou ani aktivní sportovci) se přirozeně začalo projevovat v úbytku sil. Naprosto super naši fanoušci podporovaní i např. kluky od Leštičů nás však dovedli k obětavému výkonu a Radlicím nezbývalo než zkoušet střelbu z dálky, neboť kombinace, která jim vycházela v prvních 5-ti minutách a vedla k prvnímu gólu, se přestala dařit, resp. jsme je k takové kombinaci již nepustili. No a na závěr přišla úžasná gólová akce. To nebyl náhodný gól, kdy by se někdo z nás ukopl, ale perfektně provedený break. Radlice nezakončili svůj útok, míč se dostal k Zelímu, který vystartoval dopředu. My jsme se však nebáli ho doplnit a náhle jsme šli ve třech. Zelí si posunul balón lehce doprava a pak ho poslal mně doleva. Já jsem již nebyl v ideální střelecké pozici a tak jsem míč poslal na střed a takříkajíc na zlatém podnose ho předložil dobíhajícímu Hugovi. Ten pak skutečně naprosto nechytatelnou šajtlí vymetl pavučinu v prvém horním rohu. Hugo je bývalý fotbalista a ta šajtle náhoda nebyla. Trefil to opravdu skvěle. Byla poslední minuta zápasu, zbytek jsme již dohráli bez větších problémů a začali slavit. A nebylo to vůbec divný! My jsme nebyli fotbalovější, to je jasné, Radlice měli letos určitě nejsilnější tým, ale my jsme se hecli a nakonec jsme měli i trochu štěstí, které jsme si zasloužili.

 

Aby se to v análech neztratilo, letos jsme nastoupili v následující sestavě:

 

1.Štěpán Kahoun-brankář – v první zápase zaváhal, ale pak se vybičoval k neskutečnému výkonu, chytil penalty a mnoho další věcí

2. Jan Bednář – obrana

3. Jan Víteček ml. – obrana i útok

4. Jan Víteček st. – Hugo – obrana – autor vítězného gólu ve finále

5. Víťa Hřava – obrana i útok

6. M.Bedrna – obrana

7. Jirka Pulpán – útok

8. Aleš Martínek – všechno

9. Štěpán Prinz - útok - perfektně

10. Zelí – skoro nejlepší útočník

 

Nakonec ještě připomenu, že nejlepší střelcem se stal Jakub Hůlka z Motorletu (rozhodl až penaltový rozstřel s Jakubem Sedláčkem také z Motorletu  a se Zelím.

Nejlepším brankářem byl Ondřej Přibyl z Leštičů.

 

Díky všem! Zejména našim fandům, kteří nám nejen fandili, ale pekli i ty výborné klobásy.

 

A pokud mám nakonec krátce celkově turnaj zhodnotit, tak myslím, že dobrý.

 

Počasí vyšlo skvěle, bylo pod mrakem, ale teplo. Jedna průtrž, kterou jsme přečkali ve stanu, nás nerozhodila. Trávník – snažíme se, aby to bylo stále lepší. Letos jsem hnojil, jak o život, ale zavlažování není, což byl letos problém, a tak byl trochu proschlý. Ale myslí, že stejně dobrý.

 

Účastníci a s tím související atmosféra, to si musím zvlášť pochválit. Určitě dobrý. Respektive, řekl bych, že je to čím dál lepší. Drobný konflikt byl, pokud vím, jeden. Jinak ale myslím, že už všichni pochopili, že hrajeme pro zábavu a nikoliv pro peníze. Faulů bylo minimum a žádné zákeřné. I obecenstvo se soustřeďuje jen na fandění a všichni respektují rozhodčího (i když třeba někdy s ním úplně nesouhlasí). Díky! Děláte mi radost, jen tak dál !

 

Občerstvení a zázemí vůbec. Super dobrý.

Děkujeme opět panu starostovi a obci Blažejov. V průběhu jara nám pomohla s údržbou trávníku, v předvečer turnaje Honza Havel posekal trávu ve vsi, takže byla Mutyňka jak ze žurnálu a obec zajistila i toaletu, což bylo bezvadné. Ještě jednou děkuji.

 

Již třetím rokem se osvědčil náš stan, to byla opravdu dobrá investice. Občerstvení zajistil Aleš Martínek – perfektně – jen pivo došlo už asi ve 22 hod. (trochu trapas, ale kdo mohl čekat, že ani sud navíc, oproti loňsku nebude stačit – to ale souvisí se stále lepší atmosférou a s tím, že stále více účastníků zůstává po turnaji do pozdních večerních hodin posedět vše v klidu rozebrat, což je příjemné). Klobásy pak pekly naše fanynky, také skvěle – děkujeme. Pro Vaši představu, snědlo se jich přes 160 ks.

 

Nakonec věřím, že jste si všimli i krásných úborů našich fanynek a fanoušků – to byla trochu moje práce .

 

Tedy, všem díky a zase za rok.

 

MB

 

P.S. fotky dám tak do 14 dnů a letos bych chtěl zpracovat i video pro zájemce – zejména pro Radlice – prý je tam perfektně natočený náš druhý gól ve finálovém zápase

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jatka cup 2014

Komentáře

Přehled komentářů

I think, that you commit an error. I suggest it to discuss. Write to me in PM, we will talk.

(DarnellEvaks, 5. 7. 2021 7:41)

I apologise, but, in my opinion, you commit an error. I can prove it. Write to me in PM, we will talk.

Women's Fashion Backpack

(Jasonelure, 5. 7. 2021 3:25)

https://geni.us/qX4pKE leather backpack for ladies

Frankfus

(Frankfus, 5. 7. 2021 1:23)


Howdy! This article couldn't be written much better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a great read. I appreciate you for sharing!

infummabab

(Keithjen, 4. 7. 2021 23:56)

https://telegra.ph/Romantic-Outdoor-Sex-Of-Hot-Erotic-Couple-In-04-01
https://telegra.ph/Beim-Ficken-Kacken-11-01
https://telegra.ph/Shower-Free-Sex-Videos-04-01
https://telegra.ph/Marc-Dating-Coach-11-07
https://telegra.ph/Watch-Paris-Hilton-Sex-Tape---Die-Perfekte-Porno-11-04
https://telegra.ph/Throat-Fucking-Sex-Porn-04-03
https://telegra.ph/Desi-Teen-Topless-Beach-11-03
https://telegra.ph/One-Humor-Nsfw-Euro-Babe-Anal-Drilling-03-26
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Naced-Menschen-Haveing-Sex-Aus-11-03
https://telegra.ph/Alexis-Adams-Free-Teen-Porn-Video-HD-03-29
https://telegra.ph/Jessica-Jaymes-Foto-Porno-03-25
https://telegra.ph/Big-Booty-Und-Pussy-Frauen-11-02
https://telegra.ph/Tanya-Tate-Porn-03-30
https://telegra.ph/Hardcore-Porno-Video-Die-Hauptrolle-Spielen-03-28-2
https://telegra.ph/Grupos-Swinger-03-27
https://telegra.ph/Late-For-A-Blowjob-03-29
https://telegra.ph/Schoolgirl-Porn-Video-Featuring-Beautiful-Hottie-03-28
https://telegra.ph/Staci-Silverstone-HD-Porn-03-29
https://telegra.ph/Busty-Chick-Fucked-By-Two-Friends-03-29
https://telegra.ph/Zoo-Sex-Videos-11-01
https://telegra.ph/Australian-Single-Dating-Sites-04-02
https://telegra.ph/Bald-Headed-Boss-Fucks-Super-Busty-Secretary-03-31
https://telegra.ph/Wonder-Woman-Nude-Tits-03-24
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Aj-ApplegateS-St-PatrickS-Day-Day-Anal-03-27
https://telegra.ph/Womens-Big-Tits-On-Table-Naked-Quality-Porn-03-28
https://telegra.ph/Casey-Calvert-Teen-Porno-Videos-03-28
https://telegra.ph/Porno-Virgine-11-01
https://telegra.ph/Nude-Finest-Girls-Hotties---Pics-And-Galleries-03-31
https://telegra.ph/Slut-Anal-Porn-Gif-03-24
https://telegra.ph/Enge-Anal-Nasse-Studentin-11-01
https://telegra.ph/Judy-From-Family-Matters-Porn-04-04
https://telegra.ph/Pormohirsch-10-31
https://telegra.ph/34F-Boob-Size-03-31
https://telegra.ph/Orlowski-Teresa-10-31
https://telegra.ph/Drei-Attraktive-Geile-Lesben-Reiben-Ihre-Nasse-03-28
https://telegra.ph/Sexy-Junge-Redneck-Girls-Pics-03-27
https://telegra.ph/Dating-A-Guy-Under-21-04-02
https://telegra.ph/SchГјchtern-Teen-Nackt-Muschi-11-01
https://telegra.ph/Pig-Hot-Ass-Sex-Pussy-Pics-03-27
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Schmackhaft-Hoe-Mackenzee-Pierce-Stellt-Ihren-03-28
https://telegra.ph/Shemale-Uk-Porn-03-30-2
https://telegra.ph/Frau-Auf-Top-Immer-Gefickt-Video-Clip-11-04
https://telegra.ph/Schön-Schönheit-Karlee-Grau-Wird-Gehänselt-03-28
https://telegra.ph/Flat-Flabby-Bottom-Girls-11-10
https://telegra.ph/Jesica-Alba-Masturbate-03-24
https://telegra.ph/Young-Girls-Foreign-Nude-04-01
https://telegra.ph/Women-Of-The-Tudors-Breasts-04-02

Hello people

(DOBBYN559, 4. 7. 2021 8:45)

What do you think about this site? https://alinka-electronics.ru/
I think it is best!!!

Play in sex games

(Scottferve, 3. 7. 2021 4:21)


Only good sex games for free https://www.myadultonlinegames.com/category/bdsm-porn-games in best quality

NUTAKU Coin Hack

(belleMus, 30. 6. 2021 15:41)

https://www.toneden.io/nutaku-gold-coin-2021/post/nutaku-gold-coin-wow

Nutaku is an adult gaming platform with primarily hentai games. Located in Canada, Nutaku offers games with mature content. The platform focuses on browser, downloadable and mobile games,<>] offering microtransactions and purchasable options. As of early 2020, Nutaku had 50 million registered users.<>] Nutaku offers a large pool of 450+<>] free-to-play and paid titles of various genres, including action-adventure, massively multiplayer online game, real-time strategy, tower defense, dating sim, clicker, collectible card game, puzzle, turn-based strategy (TBS), strategy, visual novels, kinetic novels, and virtual reality.

NUTAKU Gold Coin Redeem Code
Nutaku Gold Coin Codes 2022
How To Get Free NUTAKU Coins
Free NUTAKU Gold Coins No Surveys 2022
NUTAKU Gold Generator
NUTAKU Free Gold JULY 2021

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3oZOKnO

(sap, 29. 6. 2021 16:59)

Quality products and drugs only here

https://bit.ly/3wlPWWx

How To Get Free Goldl NUTAKU JULY 2021

(belleMus, 28. 6. 2021 7:30)

https://dev.azure.com/karekdrolperkins/karekdrolperkins/_workitems/edit/1/

Nutaku is an adult gaming platform with primarily hentai games. Located in Canada, Nutaku offers games with mature content. The platform focuses on browser, downloadable and mobile games,<>] offering microtransactions and purchasable options. As of early 2020, Nutaku had 50 million registered users.<>] Nutaku offers a large pool of 450+<>] free-to-play and paid titles of various genres, including action-adventure, massively multiplayer online game, real-time strategy, tower defense, dating sim, clicker, collectible card game, puzzle, turn-based strategy (TBS), strategy, visual novels, kinetic novels, and virtual reality.

NUTAKU Free Redeem Codes JULY 2021
NUTAKU Gold Coin Hack No Survey
NUTAKU Free Gold JULY 2021
Free NUTAKU Gold Coins 2022
NUTAKU Gold Coin Codes Reddit 2022
How To Get Free Coins For NUTAKU 2022

тормозная жидкость форд

(Robertmex, 26. 6. 2021 23:30)

Здравствуйте друзья

Обустройство скважины
Следующим этапом, после того, как были выполнены буровые работы, является обустройство скважин.

Для того чтобы
избежать проблем при эксплуатации скважины
обеспечить своему дому полноценные автономные поставки воды
не остаться без водоснабжения в самый неподходящий момент
скважина не прекратила подачу воды с наступлением холодов
предотвратить попадание в скважину загрязняющих веществ
необходимо точно определить все характеристики конкретной скважины и произвести подбор подходящего оборудования. В скважину устанавливаются насосы, которые автоматически управляют процессом подачи воды в дом самостоятельно, затем проводятся монтажно-строительные работы по благоустройству вашей скважины и только после этого наступает подведение воды к объекту (прокладка гидравлики к указанным вами точкам водопотребления). Обустройство скважины предусматривает установку кессона или скважинного адаптера и автоматики для бесперебойного снабжения, а также работы по прокладке трубопровода до здания ниже глубины промерзания.

Обустройство скважины включает в себя:
Загрузку насоса в скважину — насос подбирается после бурения скважины по согласованию с заказчиком.
Оборудование кессона (кессон — это подземное сооружение вокруг обсадной трубы, в котором располагается насосное оборудование: автоматика по управлению насосом, гидробак, запирающая арматура), в том случае если строительство кессона необходимо, хотя возможны варианты ввода воды в дом без кессона. Кессон может быть собран из железобетонных колец (диаметром от 1 метра до 2 метров) или сделан из пластика, пластиковый кессон обойдется дороже, чем железобетонные кольца.
Прокладка трубы до точек потребления воды
Монтаж и наладка системы водоснабжения — установка расширительного бака и реле выключающего насоса. Вместо реле может быть установлено более дорогое частотное управление насосом.
Наша компания проводит все необходимые работы для оборудования скважин, и мы гарантируем высокое качество, как проводимых работ, так и устанавливаемого оборудования.



Юрий — очень ценный сотрудник в этом деле! С самого первого дня основания нашей компании он ввел в эксплуатацию более 600 объектов! Этот нереальный опыт дает нам право давать самые высокие обещания и гарантии, что все будет работать как швейцарские часы, а ошибки на этапе проектирования, строительства и ввода в работу скважин исключены благодоря колоссальному опыту нашего сотрудника!

На любой вопрос вы получите непременный ответ!
За советом заполняйте форму ниже или звоните нам по телефону:

+375 (29) 186-45-03

Предлагаем бонусы Устранение сайтов мошенника только сегодня

(DmitriyPetrov, 25. 6. 2021 4:25)


Требуется "убить" интернет-сайт вашего конкурента? С нашими услугами это просто выполнить.
Используем продвинутые технологии, только проверенные временем:
- Устраняем сайты по любым ключевым запросам.
- 300000-400000 спамных беклинков.
- Спамим главную электронную почту организации письмами регистраций на сомнительных ресурсах
- Понижение позиций сайта в поисковике по любым коммерческим ключам.
- Используется секретная уникальная методика. Это известно лишь нашим специалистам.
- Гарантия возврата денег через три месяца.
- Полная отчётность.
- Полная секретность работы. Никто про вас не сможет узнать.

Стоимость услуги $80
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
email: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

How To Get More Credits On IMVU

(belleMus, 22. 6. 2021 5:31)

https://www.neurocriticalcare.org/network/members/profile?UserKey=64300bbb-a9a1-4019-b475-bb6506aa6b7b

===========
wow. i found it finally. thanks!

Free IMVU Credits On Mobile 2022
Ways To Get Free IMVU Credits Fast
Free Money For IMVU

PlaitlyPlaize ojvbo

(www.pharmaceptica.com, 20. 6. 2021 15:18)

top erectile dysfunction physicians https://www.pharmaceptica.com/

Хорошие кино

(Peterbop, 20. 6. 2021 8:04)

https://kino-teatr.ua/articles/chto-v-kino-premeryi-nedeli-12-18-dekabrya-4801.phtml - Доступные кино

бурение скважин на воду в минске

(Donaldhxu, 18. 6. 2021 7:34)

Добрый день друзья
Ремонт скважин Ремонт скважин в Минске – это комплекс мер, направленных на восстановление работоспособности скважины и водоподъемного оборудования. Заметное уменьшение объема добываемой из скважины воды или появление в ней примесей могут вызывать разные причины.

Основные неисправности – это:

износ или повреждение погружного насоса,
забивание песком (илом) фильтра скважины,
износ и повреждение обсадных труб.
Не рекомендуем пытаться устранять эти неисправности самостоятельно, так как неумелые действия могут привести к повреждению скважины или погружного насоса. Из-за чего затраты на ремонт скважины возрастут многократно.

Стоимость ремонта скважин
Наименование работ

Цены, BYN

Поднятие и замена насоса из скважины (без материала)

от 200 руб

Поднятие и замена насоса в промышленных скважинах

от 1500 руб

Замена и ремонт элементов автоматики оборудования скважины

от 100 руб

Диагностика и ремонт старых скважин

от 100 руб

Восстановление дебита скважин

от 400 руб

Видео инспекция скважин с выездом на место

от 250 руб

Извлечение застрявших в скважинах насосов

от 230 руб

Прочистка и промывка скважин

от 230 руб

Восстановление паспорта скважины

от 70 руб

Консервация скважин

от 800 руб

Кислотная обработка скважин

Договорная

Оценка водных запасов

Договорная

Ликвидация скважины

Договорная

Этапы ремонта скважины на воду:
1 этап:
Диагностика. Выполняется обследование скважины.

2 этап:
После выявления причины неисправности, составляется план работ по восстановлению скважины наиболее подходящим методом в каждом конкретном случае.

3 этап:
После ремонта выдаётся акт выполненных ремонтных работ и рекомендации по уходу за восстановленной скважиной.

Диагностика скважины и выявление причин неисправностей
Перед тем как наметить план ремонтных работ и выяснить причины поломки, необходимо провести обследование и оценить состояние скважины. Если неисправность вызвана заиливанием и вообще попаданием посторонних примесей, то поможет обыкновенная промывка скважины. Несколько часов – и Ваша скважина снова даёт чистую воду. Если же дело серьёзнее, и повреждён фильтр либо насосное оборудование, понадобится ремонт скважины на воду.

Для обеспечения беспрерывной работы скважины, необходимо правильно её эксплуатировать, проводить регулярное обслуживание и устранять мелкие поломки своевременно, не дожидаясь когда скважина перестанет работать совсем.

Мы ценим доверие наших клиентов, поэтому наша компания “БурТехСервис” проводит регулярное техническое обслуживание пробуренных нами скважин.

На фото представлено выполнение работ по замене скважинного насоса.

Предложу бонусы Устранение сайтов конкурента вирусные базы

(AntonVlasow, 8. 6. 2021 21:00)


С радостью приветствуем вас!
Делаем прекрасное предложение: самые лучшие прогоны "убийцы" для сайтов ваших конкурентов. Стоимость: от 2 000 руб.
- Гарантированный эффект. Онлайн-сайты ваших конкурентов "умрут".
- Наибольшее количество негативных фитбеков.
- Собрана специальная база - выжимка самых "смертельных" площадок из 10 млн. ресурсов (спамных, порно, вирусных и многие другие). Это работает безотказно.
- Прогон выполняется сразу с 4 серверов.
- Отправка вирусных ссылок на официальный емейл.
- Выполнение заказа в течение 40-240 часов. Можем растянуть как угодно по времени.
- Прогоняем с запретными ключевыми словами.
- При нескольких прогонах - отличные скидки.

Стоимость услуги 80$
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
маил: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

пленку для тонировки купить

(Antoniocrg, 6. 6. 2021 3:07)

Добрый день друзья!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация"ООО Защитные плёнки" работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Дизайнерам, производителям стеклопакетов, мебели и дверей для применения своей продукции в офисах, квартирах и коттеджах мы предлагаем установку декоративной пленки. Проектные и строительные организации для осуществления смелых архитектурных решений могут использовать предложенную нами на выбор тонировочную пленку. Матовые пленки различной цветовой гаммы, установленные в межоконном пространстве, придадут зданию или сооружению неповторимый индивидуальный стиль. Пленки зеркальные оградят посетителей кафе и магазинов или сотрудников офисов на нижних этажах от ненужных глаз.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1hceZWkDFW4mFU9sDZ64bQAi3ss41Fo5g/view?usp=sharing
С уважением,коллектив "ООО Защитные плёнки".

автодоход до 130 000 рублей в месяц

(AnthonyRar, 30. 5. 2021 4:21)

Никаких продаж, партнерок, заказов и Kwork. Идеальный заработок без вложений!
автодоход до 130 000 рублей в месяц https://bit.ly/3wjIev6
после запуска системы вы будете получать доход, как минимум еще 10 лет
- зарабатываете на обычных картинках.
- копируету картинку из указанного источника
- загружаете картинку на сервис
- делаете настройки по инструкции
- выводите деньги
- пожизненный пассивный доход
Перейти для оплаты https://bit.ly/2RtQ9Hq

Внимание бонусы Устранение сайтов мошенника спамные базы

(OlgaOlegovna, 29. 5. 2021 13:46)


Добрый день!
Готовы предложить самые лучшие прогоны, чтобы "утопить" сайт конкурентов. Цена: всего от 2000 руб.
- Стопроцентный результат. Интернет-сайты точно "упадут".
- Наибольшее число отрицательных фитбеков.
- Собрана специфическая база - выжимка самых сильных площадок из 10 000 000 сайтов (вирусы, спам, порно и тому подобные). Это действует бесперебойно.
- Прогон осуществляем одновременно с 4 серверов.
- Отправка активационных ссылок на электронный ящик.
- Можем растянуть как угодно по времени.
- Прогоняем с запрещёнными ключами.
- При 2-х заказах - отличные бонусы.

Цена 6000py.
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Работаем со Студиями!

Как отремонтировать компьютер и ноутбук дома

(Nathangeoge, 26. 5. 2021 18:31)

Сломался компьютер? Не работает ноутбук? Печалька...

Подписывайтесь на наш канал в Ютубе и Вы узнаете как устранить поломки компьютеров и ноутбуков не выходя из дома:

https://youtu.be/AoK-qV5mMrM


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »